Скільки можна зберігати у холодильнику свіжу свинину?

Курка, індичка та інший птах може зберігатися в холодильнику всього 1–2 дні у сирому вигляді та 3–4 — у приготованому. Свинина, яловичина та інше сире червоне м'ясо проживе в холодильнику цілих 5 днів. А ось після приготування не рекомендується зберігати його понад 4 доби.

При покупці свіжого м'яса на вагу, не поміщайте його в поліетиленовий пакет, так як воно змінить колір і почне задихатися. Краще загорнути м'ясо в пекарський папір і помістити в холодильник. Головне пам'ятати, що приготувати м'ясо потрібно протягом трьох днів.

М'ясо потрібно досить щільно загорнути в папір і помістити в холодильник. У пергаменті м'ясо не задихнеться та збереже свіжість довше. Таке м'ясо може зберігатися в холодильнику до 3 днів. Термін зберігання можна продовжити, відокремивши м'ясо від кістки – без кісток зберігатися на день-два довше.

Як зрозуміти, що м'ясо зіпсувалося?

  1. Запах Найшвидший спосіб дізнатися, чи свіже ваше м'ясо – понюхати його. …
  2. Текстура Крім неприємного запаху, зіпсоване м'ясо може бути липким або слизьким на дотик. …
  3. Колір Гниле м'ясо також змінює колір.

24 Sept 2021

Related Post

Чим краще mark iiiЧим краще mark iii

Чим відрізняється Canon 5D Mark 2 від Mark 3? На дотик Canon 5D mark III більш гумова, ніж Canon 5D mark II. Своєю «гумовістю» вона повинна підкреслити більший пилу/вологозахист. Але

Що не належить до електронних грошей?Що не належить до електронних грошей?

Також згідно з позицією ЄЦБ до електронних грошей не належать передплачені одноцільові картки, такі, як: подарункова картка, паливна картка, телефонна картка тощо. Використання такого платіжного інструменту не означає здійснення нового