Скільки охолоджувати просік?

Солодкі вина (сотерн, айсвайн): 6-8°C. Ігристі вина (кава, асті, просічки): 6-10°C. Шампанське: 10-14°C.18-Jul-2019

Не тільки аперитив Подавати напій рекомендується сильно охолодженим – при температурі 8–10°C.

Добре охолодіть пляшку Охолодженим, але не крижаним! Ідеальна температура для пляшки з шампанським становить приблизно 8-10 °C. Для цього помістіть пляшку з шампанським у цебро для льоду, наполовину наповнене водою та льодом, за 20–30 хвилин до подачі.

Щоб охолонути з 20 °C до 8 °C, вину потрібно 10–15 хвилин. Також можна поставити пляшку в холодильну камеру, але не більше ніж на 30-40 хвилин.

Related Post

Скільки людей в армії Талібан?Скільки людей в армії Талібан?

Москва. 28 серпня. INTERFAX.RU – Міністр оборони контролюючого Афганістан рухуТалібан(заборонена в Росії терористична організація) мавлаві Мухаммад Якуб Муджахид повідомив, що чисельність збройних сил руху в даний час становить 150 тис.

Чим замінити Бесалол?Чим замінити Бесалол?

Бесалол Захворювання шлунково-кишкового тракту, що супроводжуються спазмами гладкої мускулатури органів черевної порожнини та дисбактеріозом кишечника. 77 руб. Засіб рослинного походження. Має М-холіноблокуючу та спазмолітичну дію. Перешкоджає стимулюючій дії ацетилхоліну; зменшує