Скільки потрібно сипати протеїну у шейкер?

Для цього в шейкер заливається 200-300 мл рідини, засипається протеїновий порошок у кількості 30 г (3 ст. ложки) і ретельно перемішується шляхом збовтування та переміщенням шейкера вгору-вниз кілька разів. Надати коктейлю більш насичений смак можна додаванням меду, какао або фруктового сиропу.Nov 7, 2019

Принцип змішування протеїнового коктейлю в шейкері

  1. Знімають кришку з пристрою, виймають сіточку.
  2. Вливають необхідну порцію молока, соку чи фільтрованої води.
  3. Всипають відміряну кількість протеїну.
  4. Вставляють на місце сіточку. …
  5. Енергійно струшують шейкер.
  6. На носику відкривають клапан, щоб вийшло зайве повітря.

Середньостатистичним розміром є 30 грам – саме під такий обсяг розрахована стандартна мірна ложка. Відміряючи це дозування столовими приладами, слід зупинитися на 1,5 ложках без гірки.

Для того, щоб правильно підготувати спортпит необхідно взяти лише 250-300 мілілітрів. води кімнатної температури. Краще заливати її в шейкер, щоб подальше перемішування не викликало проблем. Усередині упаковки з протеїном обов'язково буде мірна ложка – за її допомогою відміряється 30 грам.

Related Post

Скільки має бути ККД?Скільки має бути ККД?

Коефіцієнт корисної дії (ККД) – характеристика ефективності системи (пристрою, машини) щодо перетворення або передачі енергії. Визначається ставленням корисно використаної енергії до сумарної кількості енергії, отриманої системою; позначається зазвичай η («ця»).

Що таке коефіцієнт норма прибутку?Що таке коефіцієнт норма прибутку?

Норма чистого прибутку (або коефіцієнт чистої рентабельності) – вимірюване у відсотках відношення чистого прибутку до виручки (постанова Уряду РФ від 25.06.2003 № 367). Тобто цей показник демонструє, скільки прибутку припадає