Скільки потрібно варити чашку?

Варять карту не менше 2 годин на повільному вогні, попередньо добре промивають. Перед подачею на стіл ріжуть кільцями, оздоблюють зеленим перцем або кропом.

При варінні слід набрати в каструлю холодну воду, опустити в неї шужук, довести до кипіння на сильному вогні, зняти пінку і після цього зробити в кількох місцях кишки проколи. Це потрібно для того, щоб кишка не порвалася при варінні. Час варіння складає 1,5-2 години.

Роблять цю ковбасу з жирного кінського м'яса та сала зі спеціями (чорний перець, часник, зра та інші прянощі), всі інгредієнти набивають у кінську кишку – виходить натуральна оболонка. Як правило, для приготування кази використовується жирне м'ясо з ребер. Кази – холодна страва узбецької кухні.

Related Post

Що робити в разі аварії на магістралі гарячого водопостачання?Що робити в разі аварії на магістралі гарячого водопостачання?

Не можна самостійно намагатися усунути аварії гарячого водопостачання, опалення або аварії електропроводки. Щоб отримати допомогу, вам необхідно зателефонувати до об’єднаної диспетчерської служби, повідомити адресу та описати проблему. У разі неминучості