Замочити квіти чаю холодною водою, щонайменше на дві години, а найкраще на ніч. Довести чай до кипіння і кип'ятити п'ять хвилин на мієїдленому вогні.Aug 27, 2009
3 хвилини Правильно заварюють каркаді так само, як чай: чайну ложку на склянку окропу, наполягають 2-3 хвилини. І звичайно, не в металевому посуді.
Інгредієнти прості: дві столові ложки чаю каркаді, половина чайної ложки свіжого імбиру, одна третина молотового кардамону, але можна використовувати і корицю (або інші прянощі) та один літр водитакож можна додати трохи фруктів або ягід.
Гібіскус не заварюють кілька раз. Розмоклі бутони можна, можливо з'їсти чи застосувати у рецептах кухні. Залиті окропом повторно, вони не матимуть запаху, післясмаку, кольору.