Скільки потрібно збивати білки для бісквіту?

Увімкніть міксер на максимальну швидкість і збивайте білки 1-2 хвилинибільше двох хвилин на це не піде (при збиванні двох білків). Маса має стати білою, щільною, коли виймаєте насадки – залишаються чіткі сліди. Якщо дати їй постояти, вона трохи осяде, але робити цього не треба (хоча завжди можна знову збити).

З появою піни оберти міксера збільште до максимуму і, коли піна стане пишною, поступово, "дощиком", введіть цукор. Після цього збивайте білки до розчинення цукру, але не більше 5-6 хвилин.

Щоб маса вийшла щільною та блискучою, збивати білки потрібно приблизно 5 хвилин після додавання цукру. Маса повинна вийти гладкою та однорідною.

Починати збивати білки потрібно на низькій швидкості. По суті, перший етап це навіть не збивання, а перемішування. На цьому етапі ми руйнуємо зв'язки альбуміну (білок яйця) і води і далі білок буде збиватися легше та якісніше. Після того, як ми «поперемішували» білки 1-2 хвилини можна переходити на середню швидкість.

Related Post

Скільки грам сухих дріжджів у пресованих?Скільки грам сухих дріжджів у пресованих?

Перерахунок дріжджів різного виду: 10г пресованих дріжджів = 5 г сухих активних = 3-4 г сухих швидкорозчинних (інстантних) дріжджів. Стандартне співвідношення дріжджів різних видів: свіжих дріжджів на сухі 3:1 (30

Скільки електроенергії споживає кулер для води?Скільки електроенергії споживає кулер для води?

Кулер у середньому споживає як електрична лампочка (біля 40-60 Вт на годину), апарат із холодильником 80-100 Вт. Так, потрібно, і не тільки на ніч. Не залишайте кулер включеним у розетку,