Скільки потрібно збивати яйця до цупких піків?

Увімкніть міксер на максимальну швидкість і збивайте білки 1-2 хвилинибільше двох хвилин на це не піде (при збиванні двох білків). Маса має стати білою, щільною, коли виймаєте насадки – залишаються чіткі сліди. Якщо дати їй постояти, вона трохи осяде, але робити цього не треба (хоча завжди можна знову збити).

Починаємо збивати білки на мінімальній швидкості, поступово збільшуючи її. Як з'являться перші бульбашки, додаємо невелику щіпку солі. Збиваємо білки на середній швидкості до одержання потрібної консистенції. Якщо слідувати простим рекомендаціям, то білки зіб'ються до потрібних піків.

Справа в тому, що яєчний білок не терпить вологи та залишків жиру, він просто не збивається. Так, крапля води чи пари може зруйнувати структуру цілої чаші. білків. Тому не забувайте ретельно мити та висушувати посуд. Це стосується як чаші для збивання, так і віночків міксера.

Коли малюнок на поверхні вершків стає більш стійким і зникає тільки після потряхування або постукування миски, вершки збиті до середніх піків. Продовжуючи збивати вершки, ви отримаєте міцні піки: вершки стають щільними і добре зберігають форму.

Related Post

Скільки летіти на Мальдіви з Америки?Скільки летіти на Мальдіви з Америки?

Найшвидший авіаквиток Нью-Йорк — Мальдивы: квиток за напрямом Нью-Йорк — Мале від авіакомпанії Emirates з найближчим вильотом 24.11.2022 та тривалістю польоту 18год 15хв. Найшвидший рейс займе 18год 20хв і включає