Скільки разів має піднятися кава у турці?

Дайте піднятися кави тільки один раз, замість трьох Смак пом'якшується, якщо покласти в турку шматок цукру. Кладіть цукор із розрахунку 1 шматок на 100 мл водиMay 10, 2016

При нагріванні – не можна перемішувати кава! Загальний час приготування кава має бути близько 2-2,5 хв. Відповідно стежимо УВАЖНО! коли піна почне підніматися до краю турки (джезви) – і до МОМЕНТА, коли кава почне закипати – знімаємо турку з вогню.

Відразу після того, як пінка піднялася майже до краю джезви, знімайте з плити. Коли ваш кава готова, перелийте його в чашку і зачекайте трохи -1,5 хв, щоб кава став комфортною температурою для вживання.

– Справа в тому, що окремі ефірні речовини, які зумовлюють насичений аромат завареного напою, у процесі кип'ятіння випаровуються. Більше того, більшість із них при температурі вище +100 градусів просто розкладаються. – Також при високій температурі таніни та кофеїн набагато активніше переходять у розчин.

Related Post