Скільки смажити курку шматочками і повністю Куряче філе слідує смажити на середньому вогні протягом 20 хвилин. Ніжки та крильця приготуються за 25 хвилин на середньому вогні. Для смаження стегенця і грудки потрібно 30 хвилин. Якщо ви готуєте курячі відбивні, обсмажуйте їх з кожного боку по 8 хвилин.
Розріжте курку Зсередини воно має бути рівномірно білим. Рожевато курятині потрібно ще час на приготування. Крім того, якщо готову курку почати різати або проткнути вилкою, ножем або зубочисткою, з неї виділятиметься прозорий сік. Якщо курка не дійшла, сік буде рожевим, тобто кров'янистим.
У сковороді розігріти олію і викласти шматочки курячого філе у пануванні так, щоб шматочки не торкалися один одного (якщо все філе не поміститься відразу на сковороді, краще посмажити його в два прийоми, так куряче м'ясо вийде з хрусткою скоринкою зовні, що нам і потрібно).