Скільки солі додати|добавляти| при варінні курки?

Якщо ціль – приготувати смачний бульйон, краще солити на початку, як тільки вода почне кипіти. Щоб у процесі варіння у бульйон з курки виходили як водорозчинні речовини, а й солерастворимые. Якщо хочете, отримати смачну відварну курку, соліть наприкінці, коли бульйон зварився.

Скільки солі потрібно покласти в суп. Тут арифметика проста: на кожен літр готової страви (тобто рахувати не чисту воду, а разом з інгредієнтами) – по половинці-одній цілій чайній ложці солоної спеції. Недарма завжди кажуть: "солити до смаку", адже хтось любить солоніші, а інший – менш солоні продукти.

На 1 літр води вам потрібно 60 грамів звичайної солі. На мій досвід, на одну середню тушку вам знадобиться 3 літра води і солі 180 грамів. У цьому розчині ми замаринуємо курку на 12 годин у холодильнику (залишіть на ніч).

Related Post

Як зробити адресний рядокЯк зробити адресний рядок

Як написати адресний рядок? В адресному рядку вводимо символ @ Збережена копія Як відобразити адресний рядок? Натисніть [Установки экрана]. Щоб відобразити адресний рядок, натисніть [Відобразити] під пунктом [Адресний рядок]. Щоб

Що таке деревний наповнювач?Що таке деревний наповнювач?

Деревний наповнювач – це суміш, яку виготовляють методом екструзії гігієнічних гранул із деревних волокон. Одне з найпоширеніших і найекономічніших видів сировини, яку використовують у виробництві таких сумішей, – це пресована

Чий білий прапор?Чий білий прапор?

Після перемоги Мінамото їхній колір на довгі століття став основою державного прапора. Японії. Прапор Європи є 12 золотих п'ятикутних зірок, розташованих по колу, аналогічно цифрам на циферблаті годинника. Спочатку був