Скільки солі додавати в смажену картоплю?

Залийте бульби холодною водою так, щоб вона повністю їх покривала. Потім посоліть: приблизно ½ столової ложки солі на 1 літр води. Але можна покласти й більше: картопля візьме стільки солі, скільки потрібно.

Кухарі рекомендують солити смажену картоплю за 5-7 хвилин до готовності. Чим раніше посолити смажену картоплю, тим більше вона стане нагадувати тушковану – розвариться, просочиться олією, вбере цибулевий аромат, і хрусткої скоринки не буде.

Смажену картоплю потрібно солити в самому кінці смаження.

Related Post

Що містить стандартна форма розсилки?Що містить стандартна форма розсилки?

Зазвичай форма підписки на розсилку складається з: Заголовка – містить коротко і ємко сформульовану користь розсилки, привертає увагу користувачів Опису – розкриває деталі пропозиції та переваги підписки, знімає заперечення Полів

Що краще вибрати відпарювач або парову систему?Що краще вибрати відпарювач або парову систему?

Відпарювач підійде якщо вам потрібно швидко освіжити речі перед виходом. Парогенератор підійде для масштабного прасування. Пар у відпарювачі має температуру не більше 100°С, у парогенераторі – до 180°С. Відпарювач готується