Скільки солі та цукру на 1 кг червоної риби?

Як приготувати Перший спосіб посолу – класичний. Для приготування риби даним способом треба перемішати дві столові ложки солі, з однією столовою ложкою цукру і натерти 1 кг. червоної риби цією посолочною сумішшю з усіх боків.

На 1 кг риби береться від 15-30 до 100 грамів солі, залежно від того, наскільки міцний посол необхідний. На дно посудини для засолювання висипається шар солі, далі щільно укладається риба. Під час укладання кожного шару риби можна додавати чорний перець горошком, лавровий лист, інші спеції за смаком.

Найкраще використовувати велику морську сіль, але вона, зазвичай, менш солона, ніж кам’яна або гранульована, тому її можна брати у співвідношенні з цукром 1:2 (1 частина цукру і 2 частини солі). Рибу натерти з усіх боків цукрово-сольовою сумішшю. За бажання можна додати мелений перець або кріп.

на 1 кг риби – сіль 2 ст. л., цукор 1 ст. л. (ложки без гірки, але трохи більше ніж “під ніж”) і десертна (неповна ст. л.).

Related Post

Скільки кілометрів від Шарм-ель-Шейху до Каїра?Скільки кілометрів від Шарм-ель-Шейху до Каїра?

Поїздка на автобус з Шарм-Еш-Шейх в Каїр відстанню 494 км займе приблизно 8ч. Рейс на автобус з Шарм-Еш-Шейх в Каїр, що виконується Go Bus Egypt, відправляється від Watania і прибуває

Скільки міліметрів за один погонний метр?Скільки міліметрів за один погонний метр?

Враховуючи той факт, що 1 погонний метр дорівнює звичайному метру, отримуємо, що 1 пог. м = 1000 мм. Погонний метр – одиниця виміру кількості довгомірних об'єктів (так званих погонажних виробів,