У сучасному світі тандири переважно працюють від електрики. Споживають вони цієї електрики дуже багато – навколо 9 кВт на годину (Приклад: пральна машина споживає в середньому 2 кВт електроенергії за той же час). Тільки от, на відміну від прання, тандир працює весь день.
чотирьох років Тандир служить у ресторані в середньому від двох до чотирьох років. Термін експлуатації безпосередньо залежить від того, яка глина була використана для виготовлення. тандира.
Тандир професійний електричний у робочому стані. Призначений для приготування коржик, лаваші та інші випічки. Ціна: 95000.
Якщо хочете готувати коржики, краще купити тандир з діаметром горловини 30см і більше (рекомендуємо тандир "Сармат-Скіф"). Підставка під тандир необхідна не тільки для ізоляції від вологи, але і для зручності виїмки вугілля. Можна підставити зольну скриньку під тандир і висипати золу до неї.