Скільки сушити меренги?

Розмір меренги впливає на час її приготування. Маленькі дрібнички сушаться кілька годин у духовці, а ось безе великого розміру може досягати більше шести годин. Перевіряйте готовність меренги тільки після повного остигання. Ще тепла меренга може бути по текстурі м'якою та тягучою в середині.

Відсаджуємо меренги на застелений пергаментом лист при допомоги кондитерського мішка з фігурними насадками. Відправляємо в духовку та сушимо протягом 1,5-2 годин при температурі 100-110 градусів.

Якщо меренга легко відходить від пергаменту, отже готова. Час випікання меренги залежить від її розмірів. і від вашої духовки, звісно. Якщо рулет, не товстим шаром, може бути достатньо 1-1.5 години.

Related Post

Скільки зрідженого газу у танкері?Скільки зрідженого газу у танкері?

Сучасний типовий СПГ-танкер (метановоз) може перевозити 145-155 тис. м3 зрідженого газу, з чого може бути отримано близько 89-95 млн. На початок другого півріччя 2022р чисельність світового флоту ЗПГ-танкерів досягав 691