5 днів Свинина, яловичина та інше сире червоне м’ясо проживе в холодильнику цілих 5 днів. А ось після приготування не рекомендується зберігати його понад 4 доби. Фарш можна зберігати на полиці холодильника не більше 2 днів.
Як зрозуміти, що м’ясо зіпсувалося?
- Запах Найшвидший спосіб дізнатися, чи свіже ваше м’ясо – понюхати його. …
- Текстура Крім неприємного запаху, зіпсоване м’ясо може бути липким або слизьким на дотик. …
- Колір Гниле м’ясо також змінює колір.
24 Sept 2021
Охолоджене м’ясо псується швидше, а парне – ще швидше, ніж заморожене. У цьому сенсі, звісно, його треба заморожувати або використовувати парне чи охолоджене, але швидко – протягом доби максимум. Дві доби – вже небезпечно.