1. В оцті Приготуй розчин, змішавши воду та яблучний оцет (на 1 літр води 60 мл оцтової кислоти). Залий тушку та вимочуй протягом 3-4 годин.18-Dec-2019
З зайця можна готувати печеню, шпигувати його салом або іншими сортами м'яса, доповнювати різними соусами, тушкувати, готувати супи та бульйони. Зайчатина чудово поєднується з овочами: картоплею, капустою, морквою. Оригінальною стравою буде паштет із зайця.
854 руб. Заєць біляк Вартість за кг 890 руб. Середня вага 1400гр. Пропонуємо скуштувати м'ясо зайця, не домашнього кролика, а лісову дичину.
Зайчатина відрізняється підвищеним вмістом білків і жирів і містить 182 ккал на 100 г. Даний вид м'яса вважається легким та дієтичним у порівнянні з іншими видами (крольчатина, свинина).