На розігріті панелі викладіть у центр по 2 столові ложки вафельного тіста (можете за допомогою ложки швидко розподілити тісто про центр до країв) і закрийте кришку вафельниці (мультипекаря). Випікати вафлі протягом 5-7 хвилин, щоб вони були красивого золотого кольору.Nov 10, 2020
У вафельниці на кожну пластину викладайте по 2 столові ложки тіста. Більше не потрібне, інакше воно виллється з боків. Якщо взяти менше, вафлі вийдуть занадто маленькими.
Індикатори мережі нагрівання. Червона-мережа,зелена-готовність вафельниці до випікання. ( Вона перестає горіти, коли нагрілася до потрібної температури). Зелена лампочка – нагрівання, коли вафельниця нагрівається та готова до використання, зелена кнопка гасне.
Щоб вафлі не прилипали до вафельниці, добре розігріти плитку протягом 5-10 хвилин перед приготуванням. Змасти поверхню рослинною або оливковою олією і злегка присип борошном. Поступово розподіли тісто силіконовою лопаткою за формою.