Скільки треба солі на 1л Хреновини?

Для приготовлення хроніни класичної потрібно: 2 кг м'ясистих помідорів «вершка» 250 г свіжого коріння хрону 200 г часнику 30 г солі

Горлодер з помідорів без варіння

  1. червоні томати – 1 кг;
  2. корінь хрону – 80 г;
  3. часник – 60 г;
  4. червоний мелений перець – 1/2 ч. л.;
  5. цукор – 1 ч. л.;
  6. сіль – 3 ч. л.

Скільки часу хріновіна Стерилізована закуска може придатна до вживання зберігатися протягом 2-3 років. Якщо готувати хренодер за традиційним рецептом, він має на меті: зберегти якнайбільше корисних елементів. У зв'язку з цим не може зберігатися тривалий час (довше 6 місяців).

Related Post

Скільки існує способів запобігання поширенню горіння?Скільки існує способів запобігання поширенню горіння?

Основні способи припинення горіння речовин і матеріалів (далі – пальне): охолодження зони горіння ВТВ або за допомогою перемішування пального; розбавлення пального або окислювача (повітря) ВТВ; ізоляція пального від зони горіння

Скільки разів можна одержати пенсійні накопичення?Скільки разів можна одержати пенсійні накопичення?

З 2015 року можна отримувати одноразову виплату за рахунок коштів накопичувальної пенсії повторно, але не частіше одного разу на 5 років. Наприклад, якщо громадянин отримав одноразову виплату у 2015 році,