Змішуємо мінералку з майонезом та олією і додаємо до м'яса; Залишаємо свинину мінімум на півгодини. Але найкращий результат буде, якщо витримати м'ясо в маринаді 3:00 в холодильнику!Aug 26, 2019
Мінеральна вода Мінералка змінює не смак, а текстуру. Газована вода розм'якшує м'ясо, причому робить його більш соковитим. Ще один плюс: швидкість – трьох годин для стандартних шашличних кубиків свинини цілком достатньо. Якщо хочеться гостріше, майте на увазі, що з мінералкою можна змішати будь-які спеції.
У середньому на мангалі ця традиційна страва кавказької кухні готується протягом 15 – 25 хвилин. Все залежить від температури вугілля, а також природних умов та розміру шматків м'яса.
Немолоде м'ясо або м'ясо, як ви не впевнені, потрібно маринувати довше. Це пом'якшить волокна та зробить шашлик соковитіше. Мінімальний час маринування курятини – 2 години, свинини – 4 години, яловичини та баранини – 6 годин. Не лише старе, а й молоде м'ясо може спокійно маринуватися доба чи навіть двоє.