Скільки тушкувати печінку щоб вона була м’якою?

3У сковорідку налити соняшникову олію, коли нагріється – скинути цибулю. Через 4 хвилини додати печінку, посолити, поперчити та насипати хмелі-сунелі. Смажити хвилин 15. Додати сметану і тушкувати під закритою кришкою 5-10 хвилин на середньому вогні.

Як варити яловичу печінку на плиті Покладіть печінку і варіть її на повільному або середньому вогні. Після закипання великий шматок приготується за 40-45 хвилин . Невеликі – за 15-20 хвилин . Соліть печінку за 4-5 хвилин до готовності.

Щоб печінка не гірчила і стала м’якою, вимочіть її в молоці, попередньо розрізавши на частини. Рекомендований час вимочування – від 30 хвилин до кількох годин. Харчова сода теж може розм’якшити печінку. Достатньо обсипати нею кожен шматок, почекати близько години і добре промити.

Related Post

Чим виражена обставина місця?Чим виражена обставина місця?

Обставини місця виражаються прислівниками та іменниками у непрямих відмінках. Вони зазвичай належать до членів речення, виражених дієсловами. У російській мові зазвичай обставини виражені іменником у формах непрямих відмінків або прислівниками,

Який тиск має бути в гідроакумуляторі на 24 л: оптимальні значенняЯкий тиск має бути в гідроакумуляторі на 24 л: оптимальні значення

Гідроакумулятори є важливою частиною системи постачання водою в будинку чи офісі. Вони виконують функцію регуляції та підтримання тиску в системі. Одним із ключових параметрів гідроакумулятора є його об'єм, який вимірюється