Скільки за часом пекти Курник?

Випікати будемо курники у духовці, розігрітій до 220 градусів десь 40-50 хвилин. Не забудьте змастити лист маслом або застелити пергаментним папером.

Курник приготовлений за традиційним рецептом.Яйце – 1 шт.

  1. Курник укласти на змащені олією листи для випікання.
  2. Розморозити протягом 20-30 хвилин. Помістити в тепле місце на 30-40 хвилин для вистоювання.
  3. Випікати в духовці при температурі 180 – 210°С протягом 30–35 хвилин.

Для надання рум'яного кольору, випічку змащують рослинним або розтопленим вершковим маслом перед випіканням. Ви не досягнете глянсового блиску, але рум'яна скоринка – гарантована. Такий самий результат додасть і молоко.

Related Post

Чим небезпечний наркоз Севоран?Чим небезпечний наркоз Севоран?

Масковий наркоз – відносно простий і безпечний метод загального знеболювання для дітей і дорослих. Процедура дає змогу запобігти перекриттю носоглотки запалим язиком. Масковий наркоз найдоступніший, практичний і безпечний в умовах

Що краще пластикова чи металева арматура?Що краще пластикова чи металева арматура?

Пластик вирізняється низькою теплопровідністю, а ця якість дає змогу набагато ефективніше зберігати тепло в спорудах. Пластикова арматура не створює жодних перешкод для радіохвиль. Пластик неможливо зварювати. Через це металева арматура