Відкритий кальвадос можна зберігати не довше 2-3 місяців. Звісно, він не скисає як вино чи пиво, але повітря, що потрапило, швидко погіршує аромат і смак. Недопитий коньяк краще перелити в меншу за об’ємом ємність і щільно закрити. Найкращі сорти кальвадосу виробляють на території апелласьйону Calvados du Pays d`Auge AOC.
3 роки Правильний кальвадос витримується в дубовій бочці 1,5-3 роки.
Вечір – ідеальний час для кальвадосу. Оскільки яблучний бренді вважається міцним алкогольним напоєм, то ідеальним часом для нього вважається, звісно ж, вечір. У колах гурманів чарочка кальвадосу у вечірній час – це правило хорошого тону. Напій гарний як аперитив.
Кальвадос – яблучний бренді, який можна пити чистим, з кавою, яблучним соком, імбирним елем, водою або льодом.