Після розкриття упаковки маршмеллоу пролежить до 1 тижня. Маршмеллоу домашнього приготування зазвичай зберігається до 5 днів. У разі використання глюкозного або інвертного сиропу термін зберігання зефірок збільшується до 2 тижнів. Головне дотримуватись умов зберігання. Jun 30, 2021
Термін зберігання маршмеллоу ручної роботи У середньому, маршмеллоу ручної роботи зберігається близько 30 діб, а магазинний маршмеллоу термін зберігання близько 12 місяців.
зберігати у темному місці, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів; герметична упаковка або ємність з кришкою, що щільно закривається.
Термін придатності у зефіру великий, а ось термін зберігання або термін коли зефір так скажімо товарний вигляд це до 5 днів тільки на цукрі і до 10 днів на частковій заміні цукру на інвертний/глюкозний сироп.