Термін придатності: 3 місяці. Сирний сир – найпопулярніший у кондитера інгредієнт, за допомогою якого роблять смачний крем для тортів, «шапочки» для капкейків, чізкейки та інші солодощі.
7 днів Умови зберігання: у темному місці при температурі від +2°С до +8°С до та після відкриття упаковки. Відкрите впакування сирного сиру рекомендується зберігати не більше 7 днів, якщо інше не вказано на упаковці виробника. Продукт не заморожувати. Термін придатності: 3 місяці.
Відкритий вершковий сир: Після розтину всі види вершкового сиру – у пластикових контейнерах або брекети, можуть зберігатися у холодильнику не більше 72 годин. Термін придатності вершкового сиру швидко скоротиться, якщо його не зберігати належним чином.
Нерозрізана головка буде зберігатися до 2 місяців, а відрізаний шматок – близько 30 діб. А ось м'який сир має низький термін придатності та лежить у холодильнику не більше 15 днів.