Скільки зберігається сир у відкритому вигляді?

Для відкритої упаковки сиру максимальний термін зберігання становить 24 години при зберіганні в холодильній камері з температурою від 0 °С до +8 °С.

До 14 днів – у морозильнику за температур и-18…-12 °С. Від 2 до 3 днів – у холодильнику за температур и-2…+4 °С.

Сирний продукт містить консерванти і тому довго не псується або як кажуть “зберігає споживчі властивості”. До речі: Досить часто сир піддають термічній обробці, тобто варять, вбиваючи за допомогою температури бактерії (і корисні, і шкідливі).

Related Post

Чим можна обклеїти міжкімнатні двері?Чим можна обклеїти міжкімнатні двері?

Оклеїти Один із найпростіших і найдешевших способів оновити зовнішній вигляд двері – Плівка, що самоклеїться. Вона легко наноситься на гладкі, нерельєфні поверхні, приховуючи більшість дрібних недоліків. Асортимент кольорів і малюнків

Як правильно здати молоко на посівЯк правильно здати молоко на посів

Як здавати аналіз Не зціджувати перші порції молока у підготовлений посуд. Другу порцію молока в кількості близько 10 мл зцідити в баночку окремо для кожної груди. Баночки підписати: ліві груди,