Зберігати при температурі від -2°C до +4°C. Термін придатності та умови зберігання – 4 місяці з дати виготовлення за температури від мінус 2С до плюс 4С. Після розтину зберігати за нормальної температури від 0С до плюс 4С трохи більше 48 годин у межах терміну придатності.
Солону кільку рекомендується зберігати (у вакуумному контейнері) у морозилці. У такому вигляді вона лежить протягом 2-3 місяців. В основному відділенні холодильника солону кільку можна зберігати у скляній банці протягом 2-3 днів.
Термін придатності консервованої кільки 1 рік. Продукт із відкритої банки перекладають у скляну або керамічну тару, щільно закривають кришкою, зберігають не більше доби у холодильнику.
Продукт готовий до вживання. Зберігати при температурі від 0 до +20°С та відносній вологості повітря не більше 75%. Після розтину зберігати в побутовому холодильнику при температурі від 0 °C до +5 °C не більше 24 годин. Термін придатності: 3 роки.