При плюсовій температурі солонина може зберігатися. до півроку.17-May-2016
4 місяці Солоніна у банку обсягом трохи більше 1 літра готується щонайменше 3 тижнів. Перед вживанням промийте м'ясо водою. Солоніна може зберігатися без холодильника 3-4 місяці, якщо тримати її в ємності, що не пропускає повітря.
У звичайній холодильній камері в'ялене м'ясо може зберігатися до 3-4 місяців, а вакуумної упаковки – до півроку. Якщо розмістити продукт у морозилці, термін його придатності зростає до року.
Приготовлене м'ясо, як правило, зберігається у середньому 3 дні. Термін зберігання запіканок, тушкованого у соусі м'яса та випічки залежить від інгредієнтів. Страви в томатному соусі можуть прожити 3 дні холодильнику, яєчні вершкові чи сметанні заправки – не більше 2 днів.