Свіжовичавлений сік допустимо тримати в холодильнику, щільно закривши кришкою. Термін придатності такого напою становить 24 години. Вважається, що максимальну користь з власного приготування нектару можна отримати в перші 10 – 30 хвилин після віджиму.
Як зберігати свіжий сік? Сік із звичайної центрифужної соковижималки краще випивати відразу, а соки холодного віджиму зберігають усі корисні речовини до 72 годин. Головне, тримати його в холодильнику у закритій скляній тарі. Лайфхак: ваш сік проживе довше, якщо у його складі буде лимон чи лайм.
Холодний віджимання. Завдяки технології холодного віджиму ми отримуємо більше вітамінів, мінералів та ензимів, ніж при використанні звичайної соковижималки. За допомогою холодного віджиму наші соки довше зберігають смак та свої корисні властивості – мінімум 48 годин у холодильнику.