Термін зберігання: 5 діб . Зберігати в холодильнику (від 2 до 6 С). Готова страва: 500 г на 1-2 порції. Харчова цінність на 100 г: білки 10 г, жири 1 г, вуглеводи 15 г, енергетична цінність: 109 кКал.
Секрет удону – це спеціально відібране пшеничне борошно, яке надає локшині ніжного пшеничного смаку та приємного аромату. Пшеничне борошно, вода, сіль. Умови зберігання: Зберігати в сухому, прохолодному місці. Після відкриття зберігати в щільно закритій упаковці.
Продукти у вареному, смаженому, тушкованому або запеченому вигляді зазвичай можна зберігати за низької температури (до +8 градусів Цельсія) від кількох годин до кількох-трьох діб.
Основна відмінність удона від рамена – при приготуванні локшини не використовується лужна вода кансуй. При приготуванні удона використовується найтовстіша локшина – від 2 до 4 мм у діаметрі. Колір локшини може бути від білого до брудно-білого, а консистенція м’яка та еластична….
Удон | |
---|---|
В інших кухнях | рамен |
Медіафайли на Вікісховищі |