Скільки зберігається удон?

Термін зберігання: 5 діб . Зберігати в холодильнику (від 2 до 6 С). Готова страва: 500 г на 1-2 порції. Харчова цінність на 100 г: білки 10 г, жири 1 г, вуглеводи 15 г, енергетична цінність: 109 кКал.

Секрет удону – це спеціально відібране пшеничне борошно, яке надає локшині ніжного пшеничного смаку та приємного аромату. Пшеничне борошно, вода, сіль. Умови зберігання: Зберігати в сухому, прохолодному місці. Після відкриття зберігати в щільно закритій упаковці.

Продукти у вареному, смаженому, тушкованому або запеченому вигляді зазвичай можна зберігати за низької температури (до +8 градусів Цельсія) від кількох годин до кількох-трьох діб.

Основна відмінність удона від рамена – при приготуванні локшини не використовується лужна вода кансуй. При приготуванні удона використовується найтовстіша локшина – від 2 до 4 мм у діаметрі. Колір локшини може бути від білого до брудно-білого, а консистенція м’яка та еластична….

Удон
В інших кухняхрамен
Медіафайли на Вікісховищі

Related Post

Що робити якщо випав передній зуб?Що робити якщо випав передній зуб?

Імплантація; Мостовидне протезування; Встановлення коронок; Встановлення вінірів або люмінірів. Найпростіший і найдоступніший за ціною спосіб вставити передні зуби – використовувати знімний або незнімний протез зі штучними яснами. Однак естетика в

Скільки книг вовкодав?Скільки книг вовкодав?

Вовкодав. Істовик-к … 2000 Вовкодав. Світ дорогою2014 р.Волкодав1995 р.Волкодав. Право на поєдинок 1996 р. Волкодав. Знак шляху2003 р.Волкодав. Самоцвіт… гори2003 р. Вовкодав/Книги «Вовкодав» – Серія романів російської письменниці Марії Семенової.