Торт "Медовик" зберігати при температурі від 0°С до 6°С трохи більше 21 днів. Однак, при заморожуванні від -18 ° С до -25 ° С зберігають свої якості на строк до трьох місяців.. Для запобігання висиханню і черствінню торта, повинен бути постійно в процесі зберігання, упакований у фольгу.
36 годин Медовик — 36 годин при кімнатній температурі до +20 градусів, та 120 годин при зберіганні у холодильній камері. Торт "Наполеон" – 48 години, проте термін зберігання десерту, що має у своєму складі консервант, збільшується до 120 годин.
Торт потрібно просочувати 4-8 годин. Наш торт медовик зі сметанним кремом готовий.
Торт із заварним кремом зберігаємо не більше 48 годин. Десерти з білковим кремом спокійно зберігаються в холодильнику 72 години. Торти з йогуртовою начинкою зберігаються лише 36 годин. З прошарками із сметани до 24 годин.