Охолоджені курячі серця зберігаються у холодильнику не більше двох діб за температури +7°C. Заморожені серця зберігаються в морозильній камері два місяці.16 Nov 2016
У морозильній камері курячі серця можуть зберігатися трохи більше двох місяців. Зверніть увагу на зовнішній вигляд продукту – серце хорошої якості має бути темно-червоного кольору, гладке і пружне, з білим жиром і без ознак вм'ятин. Добре обробіть та промийте продукт перед приготуванням страви.
Основні рекомендації щодо роботи з курячими сердечками Цей побічний продукт погано переносить заморожування, навіть швидке та глибоке. Іншими словами, не можна заморожувати курячі серця, так як така термічна обробка змінює їх структуру та смак.
Шкода курячого серця Курячі серця містять холестерин, що сприяє утворенню бляшок на стінках судин, тому рекомендовано вживати страви з курячого серця не частіше за три рази на тиждень.