У холодильнику – 60 днів сирі, і не більше 5 днів варене; Поза холодильником – 30 днів при температурі не вище 20 градусів.
3.2 столові яйця: Яйця, термін зберігання яких при температурі від 0 °С до 20 °С не більш як 25 діб, і яйця, що зберігалися при температурі від мінус 2 °С до 0 °С не більш як 90 діб.
14 днів Однак слід пам’ятати, що за кімнатної температури курячі яйця зберігають свіжість 10-14 днів, а в холодильнику – майже три місяці. При цьому тривале зберігання в низькій температурі зменшує корисні властивості продукту.
семи днів Курячі яйця дієтичні можна зберігати без холодильника не більш як сім днів; столові до 25 діб; миті – не більш як 12 діб. У холодильнику термін зберігання також відрізняється: якість курячих яєць падає швидше за рахунок тонкої шкаралупи, і яйця швидше висихають, тому зберігати їх можна близько 90 днів.