Скільки білка та жиру в індичці? У грудці міститься багато необхідних для організму білків – 19,2 г на 100 г ваги. При цьому у філе зовсім мало жиру – всього 0,7 г. У гомілках індички білків трохи менше – 15,7 г, а от жирів значно більше – вже 8,9 г на 100 г маси.
Індичка – Зміст жирів містить 5,64 г жиру на 100 г продукту. За змістом жирів серед усіх продуктів посідає 373 місце.
У грудці курки без шкіри міститься 2,6 г жиру, в грудці індички – 0,7 г. Близько 5% калорій у білому м'ясі індички припадає на жири, у білому курячому м'ясі відсоток жирової маси становить близько 4%. Також індичка містить меншу кількість, ніж курка, насичених жирів – Приблизно 0,21 г на 100 г м'яса.
Харчова цінність та хімічний склад "Філе Стегна Індіанки".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 г |
---|---|---|
Калорійність | 160 кКал | 9.5% |
Білки | 18 г | 23.7% |
Жири | 10 г | 17.9% |