Як зробити гриби із зефіру

Що буде, якщо запекти зефір у духовці?

Ні, домашній зефір може не стабілізувати через високу температуру духовки та дегідратора (мінімум 35°С)- зефір швидко висохне зовні і буде вологі всередині. Краще купіть вологопоглинач, він Вам і вдома знадобиться, якщо у Вас велика вологість. У сенсі не сохне? Це зефір, це не меренг!

Що входить до складу зефіру?

Класична рецептура зефіру гранично проста: вода, цукор, желатин та лимонна кислота. Компоненти ретельно збиваються, у результаті виходить однорідна маса. Після цього на виробничій лінії зефіринкам надається певна форма, здійснюється підсушування половинок.

Related Post

Пересилання ліків Новою поштою: чи варто це робити?Пересилання ліків Новою поштою: чи варто це робити?

Зміст:1 Які ліки не можна надсилати новою поштою?2 Чи можна відправляти ліки поштою за кордон із України?3 Чи можна відправити Новою поштою ліки до Польщі?4 Як замовити ліки через Нову