Чим корисна копчена грудка?

Склад і корисні властивості курячої копченої грудки Курка рекомендована спортсменам, як м’ясо з низькою жирністю та високою кількістю білка. Крім того, куряче м’ясо містить у значних кількостях вітаміни A, групи В і РР. Дуже багата куряча копчена грудка на залізо.

Копчена куряча грудка гарна і як самостійна страва, і як інгредієнт до салатів та закусок. Її додають у запіканки, піци та пироги, заправляють гарячі страви для додання копченого аромату.

Регулярне вживання продукту допомагає зміцнити імунітет, налагодити обмін речовин і роботу нервової системи, знизити ризик ішемії, інфаркту та інсульту. Копчена курка протипоказана при алергії, захворюваннях ШКТ.

Надлишок білка. Якщо вживати куряче м’ясо без міри, це може надмірно навантажити нирки та печінку і порушити їхню правильну роботу. Не підходить при серйозних фізичних навантаженнях.

Related Post

Що покаже КТ прямої кишки?Що покаже КТ прямої кишки?

КТ-кишечника або КТ-колоноскопія – високоінформативна діагностична методика нового покоління. Віртуальна колонографія дає змогу вивчити стан кишківника за допомогою рентгенівських променів. Процедура ефективна у виявленні поліпів, пухлин і будь-яких змін епітеліальних

Де болить при проблемах із нирками: основні симптоми та їх проявиДе болить при проблемах із нирками: основні симптоми та їх прояви

Нирки – це один із найважливіших органів у нашому організмі, які відповідають за виведення шкідливих речовин та регуляцію водного балансу. Вони знаходяться в ділянці попереку по обидва боки хребта, в