Скільки часу треба варити рубець?

1Рубець очистити, вимити, варити з морквою та петрушкою 3-4 години, охолодити, посипати товченим часником, перцем, зеленню, щільно згорнути рулетом, перев'язати та доварити у тому ж бульйоні. 2Нарізати скибочками, подавати з відвареними овочами та зеленню.

Поваривши години три, посолила і ще годинку поварила. Якщо варити у скороварці, то вистачить і години, але кишки залишити остигати в цьому ж посуді. Коли ніж починає легко входити,рубець готовий.

Телячий рубець варять протягом 2 – 2.5 годин у звичайній каструлі та 1.5 години у скороварці. Свинячий рубець – ніжніший і його треба варити менше часу. Свинячий рубець варять протягом 50-60 хвилин у скороварці або протягом 1.5 -2 годин у звичайній каструлі.

Related Post

Скільки потрібно розігрівати радянську вафельницю?Скільки потрібно розігрівати радянську вафельницю?

Виймайте вафлі м'якими лопатками, щоб не пошкодити антипригарне покриття. Зазвичай вафелінця нагрівається близько 5-7 хвилин. Цикл приготування вафель займає близько 4 хвилин. звичайну вафельницю перед початком випічки потрібно змастити (я