Молоки лососевих і осетрових риб містять велику кількість білка, який знижує ризик виникнення тромбів, зміцнює серцево-судинну систему, знижує рівень холестерину і гемоглобіну в крові .Mar 28, 2019
Молоки лососевих риб містять цінний білок, амінокислоти, фосфор, залізо, натрій, вітаміни А, С, Е, В1, В2, В12. Включення цього субпродукту в раціон допомагає зміцнити серцевий м’яз, а також покращує роботу мозку і всієї нервової системи, покращує склад крові та активізує імунітет.
Молоки – чудовий харчовий продукт, яким часто незаслужено нехтують, незважаючи на поживну цінність, яку за багатьма показниками можна порівняти з м’ясом лососевих, лише недорогий і доступніший. Його потрібно сміливо включати в щотижневий раціон і спостерігати благотворний вплив на організм.
Вживання молок є профілактикою серцево-судинних захворювань. Молоки риб’ячі корисні для роботи головного мозку. Нормалізують рівень холестерину в крові. Найкориснішими є молочко лососевих та осетрових риб, у ньому присутня речовина, яка активізує протимікробний, противірусний імунітет.