Ми придумали використовувати замість неї звичайний пивний келих із плоским дном.
- Гарненько миємо келих зовні. Потім використовуємо його дно замість товкушки. Елементарно!
- Залишки пюре зчищаємо вилочкою в каструлю. Обід готовий!
- Підписуйтесь на наш Телеграм та Інстаграм
07-Apr-2020
Універсальний інструмент для приготування пюре – звичайна картоплем’ялка (товкач) з дірочками. Товкачем зручно подрібнювати бульби й одночасно збивати картопляну масу, змішуючи її з маслом і молоком. Іноді для того, щоб пюре було пишнішим, його збивають ручним вінчиком.
Сметана або масло Потрібно взяти частину води, в якій варилася картопля. Потім вводимо пару ложок якісної сметани або брусок масла. Доводимо до однорідної консистенції і відправляємо в пюре. Смак вийде вельми цікавим і оригінальним.