Чим можна потовкти картоплю?

Ми придумали використовувати замість неї звичайний пивний келих із плоским дном.

  1. Гарненько миємо келих зовні. Потім використовуємо його дно замість товкушки. Елементарно!
  2. Залишки пюре зчищаємо вилочкою в каструлю. Обід готовий!
  3. Підписуйтесь на наш Телеграм та Інстаграм

07-Apr-2020

Універсальний інструмент для приготування пюре – звичайна картоплем’ялка (товкач) з дірочками. Товкачем зручно подрібнювати бульби й одночасно збивати картопляну масу, змішуючи її з маслом і молоком. Іноді для того, щоб пюре було пишнішим, його збивають ручним вінчиком.

Сметана або масло Потрібно взяти частину води, в якій варилася картопля. Потім вводимо пару ложок якісної сметани або брусок масла. Доводимо до однорідної консистенції і відправляємо в пюре. Смак вийде вельми цікавим і оригінальним.

Related Post

Що станеться з вашим тілом, якщо робити розтяжку щодня?Що станеться з вашим тілом, якщо робити розтяжку щодня?

Регулярні тренування покращують баланс тіла, позбавляють від скутості в м’язах і приводять у норму розташування суглобів. Завдяки цьому зникають болі в спині та попереку, запобігає скупченню внутрішніх солей і коригуються