Чим відрізняється лангет від філе?

languette – “язичок”) – м’ясна страва російської кухні у формі тонких витягнутих відбитих і смажених у паніровці шматочків яловичої вирізки. У порцію зазвичай входять два шматочки.

Антрекот – це м’ясо вола, взяте з міжлопаткової частини та обсмажене в олії. Лангет – це тонкі довгасті шматочки яловичої вирізки, приготовані на сковороді.

Лангет готують зі свинячої або яловичої вирізки. Цим і відрізняється лангет від будь-якого іншого м’яса (антрекота, наприклад, який готують зі спинної частини), нарізаного скибочками і відбитого перед смаженням. Назва походить від франц. languette “язичок”, відбиті шматочки м’яса справді мають вигляд язичків.

Related Post

Як зробити прихований додатокЯк зробити прихований додаток

Відкрийте установки телефону. Знайдіть опцію «Приховування програм». Посуньте праворуч повзунок, розташований навпроти програми, яку потрібно приховати.14 ​​лист. 2022 р. Як зробити так, щоб додаток не було видно? Відкрийте параметри дисплея

Що таке 100% маржа?Що таке 100% маржа?

Прибуток/Дохід × 100% = Маржа Наприклад, якщо маржа компанії становить 27%, кожен долар виручки приносить 27 центів прибутку. Решта 73% – це витрати компанії. Ці розрахунки показують, наскільки ефективна компанія

Що за ліки кладуть на зуб під час пульпіту?Що за ліки кладуть на зуб під час пульпіту?

Консервативний метод лікування застосовується в разі зубних травм або коли пульпа розкрилася під час лікування запущеного карієсу. Відкриту пульпу обробляють антисептичним розчином, після кладуть прокладку, що складається з кальцію гідроксиду