Натуральний лимонний сік з цукром близький до смаку рисового оцтутому він добре підійде для приготування суші.Чим замінити рисовий оцет для ролів та суші
- 4 столові ложки яблучного оцту;
- 3 столові ложки винного оцту;
- 2 чайні ложки цукру;
- 0,5 чайні ложки солі;
- 4-5 столових ложок теплої води.
Для цього достатньо зробити суміш простого оцту (або яблучного) – 1 ст. ложка, 1 ст. л. винного оцту, 1 частина солі та 3 частини цукру.
Беруть лимон, вичавлюють сік і поливають їм рис. В іншому варіанті беруть по 2 столові ложки води та соку лимона, додають чайну ложку цукру та пів чайної ложки солі. Суміш розмішують та заливають їй рис. І все-таки, якщо вас не влаштовує замінник рисового оцтукраще скористатися доставкою суші.