Чого вчать на курсах кухарів?

На курсах вчать готувати супи і гаряче, робити напої, десерти і соуси. Також вивчається санітарно-технічний мінімум і техніка безпеки в професійній кулінарії .27 Dec 2017

Крім того, кухареві необхідні знання про склад їжі та її калорійність, зберігання продуктів, про фізіологію харчування, правила складання меню, технологію приготування їжі та експлуатацію обладнання…. Що і в якій послідовності вивчають зазвичай:

  • салати, закуски,
  • бульйони, супи,
  • соуси,
  • другі страви,
  • десерти.

Щоб стати шеф-кухарем, необхідна вища освітаосвіта Освіта – система виховання та навчання особистості, а також сукупність набутих знань, умінь, навичок, ціннісних установок, функцій, досвіду діяльності та компетенцій.https://ru.wikipedia.org ‘ wiki ‘ ОсвітаОсвіта – Вікіпедія за спеціальністю 19.03.04 "Технологія та організація ресторанної справи". Для роботи кухарем 4,5 або 6 розряду потрібно пройти навчання в коледжі або на спеціальних курсах. При цьому важливо постійно проходити курси підвищення кваліфікації.

Уже через чотири-п’ять років після старту кар’єри в більшості працівників закладів громадського харчування починаються проблеми із суглобами, хребтом, з’являються грижі та варикозне розширення вен. Також кухарі схильні до регулярного захворювання на ГРВІ через перепади температур.

Related Post

Чим відрізняється виконавчий продюсер?Чим відрізняється виконавчий продюсер?

Виконавчий продюсер відповідає за фінансові, організаційні та управлінські аспекти, а музичний продюсер керує творчим процесом створення альбому або синглу. Виконавчий Продюсер, працюючи над проєктом від першого до останнього дня, відстежує

Чим відрізняється катана від Утігатани?Чим відрізняється катана від Утігатани?

Слово утігатана можна зустріти в літературних творах ще в період Камакура, де уті (учі) означає “наносити удари”, а гатана ( катана ) означає “меч”, що означає “меч для нанесення ударів”.