Скільки можна зберігати домашню аджику?
Харчова цінність у 100г продукту: білки – 2,1г; жири – 1,5 г; вуглеводи – 9,3г. Енергетична цінність на 100г продукту – 59,4 ккал. Термін придатності з дати виготовлення при дотриманні температури зберігання від 0 ° С до плюс (4 +2) ° С – 3 місяці. Після розкриття упаковки зберігати у холодильнику.
Скільки часу треба варити аджику?
Масу помістити в каструлю, поставити на вогонь та варити 30 хвилинперіодично помішуючи. Після закінчення цього часу додати цукор, сіль, соняшникову олію та оцет. Варити ще 5 хв. Гарячу аджику відразу розлити в підготовлені стерильні банки, закрутити кришками і перевернути дном догори.