Коли закочувати аджику

Скільки можна зберігати домашню аджику?

Харчова цінність у 100г продукту: білки – 2,1г; жири – 1,5 г; вуглеводи – 9,3г. Енергетична цінність на 100г продукту – 59,4 ккал. Термін придатності з дати виготовлення при дотриманні температури зберігання від 0 ° С до плюс (4 +2) ° С – 3 місяці. Після розкриття упаковки зберігати у холодильнику.

Скільки часу треба варити аджику?

Масу помістити в каструлю, поставити на вогонь та варити 30 хвилинперіодично помішуючи. Після закінчення цього часу додати цукор, сіль, соняшникову олію та оцет. Варити ще 5 хв. Гарячу аджику відразу розлити в підготовлені стерильні банки, закрутити кришками і перевернути дном догори.

Related Post

Коли набридне коханкаКоли набридне коханка

Як зрозуміти що є коханка? Ознаки коханки Чоловік, який завів стосунки на стороні, вперше починає приділяти багато уваги зовнішності: ретельно підбирає одяг, спідню білизну, стрижеться по-новому, несподівано раптом захоплюється спортом,

Коли обробити вишнюКоли обробити вишню

Коли можна обробити вишню від шкідників? Обробка вишні від хвороб та шкідників навесні Або застосовуйте профільні препарати – Скор, Дискор, Прогноз, Хорус та ін. Наближається березень, а значить, саме час

Як правильно доглядати квітку молочай: поради та рекомендаціїЯк правильно доглядати квітку молочай: поради та рекомендації

Зміст:1 Що любить квітка молочай?2 Яка земля потрібна для молоча?3 Які види молоча бувають?4 Чому молочай скинув усе листя? Молочай – це прекрасна рослина, яка може бути окрасою вашого будинку