Як правильно готувати свіжу стручкову квасолю

Чи потрібно відварювати свіжу стручкову квасолю перед смаженням?

Головне – пам'ятати, що стручкову квасолю перед смаженням необхідно добре перебрати, видалити жорсткі кінчики, промити і відварити протягом 5-8 хвилин. А потім її можна засмажити так, як вам подобається. Подають таку квасолю як самостійну страву чи гарнір до м'яса.

Скільки варити свіжу стручкову квасолю?

Як варити стручкову квасолю на плиті Викладіть стручки в киплячу підсолену воду. Кількість солі визначайте на власний смак. Дочекайтеся повторного закипання води. З цього моменту варіть заморожену квасолю 3-4 хвилини, а свіжу – 5-7 хвилин. Збережена копія

Related Post

Як швидше прибрати вагуЯк швидше прибрати вагу

Якщо хочете швидко позбутися зайвих кілограмів і готові повністю відмовитися від борошняного та солодкого, спробуйте дієту із співвідношенням БЖУ 30-60-10 або 30-50-20. Дієта із співвідношенням БЖУ 30–30–40 або 30–25–45 дозволить

5 креативних способів оновити пластик у домашніх умовах5 креативних способів оновити пластик у домашніх умовах

Пластикові вироби стали невід'ємною частиною нашого повсякденного життя. Але згодом пластик може втратити свій первісний вигляд через вплив довкілля, ультрафіолетових променів, температурних перепадів та інших факторів. Однак існують різні методи