Що має робити дегустатор?

Дегустатор займається оцінкою якості та стану продукту, зіставленням його якостей з еталонними, консультаціями щодо сортів, купажів і домішок.

Дегустатор – це людина, яка від природи має здатність розрізняти найтонші нюанси смаку і запаху. За статистикою, природною здатністю до професійного дегустування володіють не більше 15% людей. Навчити чутливості не можна, але якщо здібності є, їх можна розвинути.

2. титестер, він же дегустатор чаю або чайний сомельє. Титестери працюють на виробництвах чаю і в компаніях імпортерах. Вони перевіряють якість продукції, яку відправляють і поставляють, складають нові купажі та розраховують рецептуру.

Дегустатор проводить органолептичну оцінку якості зразків продукції. Така оцінка складається з декількох стадій: зорове сприйняття, нюх, смаковий аналіз. Фахівець на око оцінює колір, прозорість, в’язкість і багато інших параметрів продукту.

Related Post

Скільки тримати нейтралізатор?Скільки тримати нейтралізатор?

Нейтралізатор наноситься на пілінг, після чого потрібно зачекати 2-3 хвилини і змити водою. Нанеси бальзам на чисті вологі волосся і рівномірно розподіли. – До 3-5 хвилин для нейтралізації легкої жовтизни;

Скільки основних течій у християнстві?Скільки основних течій у християнстві?

Християнство ділиться на 3 основні гілки – Католицизм, Протестантизм, Православ'я. Якщо з православ'ям та католицизмом течії зрозумілі, то з протестантством та його течіями виникають запитання. Основні напрямки В наші дні