Скільки тримати гусака у солоній воді?

Натріть тушку сіллю (1 чайна ложка на кожен кілограм ваги) та улюбленими спеціями зовні та всередині. Оберніть птицю харчовою плівкою та приберіть у холодильник на 8–10 годин. Замочіть тушку у воді з яблучним оцтом чи лимонним соком (1 чайна ложка на літр). Витримайте гусака у цьому розчині у прохолодному місці 5–6 годин.Dec 16, 2020

Як готувати гусака шматочками Порізавши тушку на шматки, слід замочити м'ясо на ніч в холодній воді для розм'якшення, а потім залити на дві години маринадом і поставити в холодильник. Для маринаду зазвичай беруть оливкову олію, яйця, гірчицю, чорнослив, часник, сіль, спеції та запашні трави.

Щоб м'ясо гусака після запікання в духовці стало м'яким та соковитим, замаринуйте його в розчині солі, концентрація якого перевіряється звичайним курячим яйцем.

Для того щоб гусак вийшов ароматнішим і ніжнішим, маринувати його потрібно не менше 2 діб. У середньому на приготування 1 кг птиці йде 60 хвилин. Чим більше гусактим довше він запікається.

Related Post

Скільки коштують м'які бігуді?Скільки коштують м'які бігуді?

Які бігуді вибрати Щоб створити дрібні кучері, краще використовувати кашлюки. Власницям середньої довжини волосся підходять усі варіанти, що дуже зручно. Для довгого волосся, мабуть, найкращим рішенням будуть бігуді бумеранги. Якщо

На що хворіє актриса Світлана Крючкова?На що хворіє актриса Світлана Крючкова?

71-річна актриса Світлана Крючкова хвора раком вже понад п'ять років. Онкологію артистці діагностували випадково, причому одразу на четвертій стадії. Через стан здоров'я вона змушена відмовлятися від пропозицій у тривалих проектах.