Що робити з поганим вином
- Приготування їжі Зіпсоване або неякісне вино не годиться для пиття, але його все ще можна використовувати для кулінарії. …
- Маринування м’яса …
- Приготуйте пунш або сангрію …
- Рецепт білої сангрії …
- Прийміть ванну з вином …
- Видаляйте плями від червоного вина за допомогою білого
5 Jul 2019
Нічого небезпечного чи шкідливого для здоров’я з відкритим вином не трапляється. Воно просто стає нецікавим, втрачаючи все, за що ми платили: аромати, смак, бульбашки (у ігристих). Далі можливе оцтове скисання, але не скоро, причому в результаті – цілком харчовий продукт, винний оцет.
Але бувають і винятки Чи знаєте ви, що є дуже старе вино, яке можна пити і сьогодні. Цьому вину понад 465 років! Насправді, це неймовірно, бо вино коли стає зовсім-зовсім старим, перетворюється на оцет або на желе. Пити його ну ніяк не можна.