Що впливає на міцність самогону?

УВАГА: звичайні дріжджі дають значно меншу міцність браги. Чим міцніша брага, тим більше з неї отримують самогону. Смак браги безпосередньо впливає на смак і якість самогону, тому якість усіх її інгредієнтів дуже важлива. Крім того, якість і чистота води впливають на швидкість і повноту бродіння.28 Jan 2015

Спирт виробляється дріжджовими грибками з вуглеводів, а міцність браги безпосередньо залежить від кількості використовуваного цукру. Багато хто думає, що, додавши в сусло більше цукру, зможуть збільшити вихід готового продукту, але це не так.

Занадто велика кількість цукру і нестача води створять такі умови, що дріжджовий компонент не зможе переробити весь цукор. Буде маленький вихід самогону з цукрової браги, якщо не додати трохи дріжджів і необхідну кількість води. При цьому є ризик, що бражка заразиться бактеріями або цвіллю.

додавання цукру підвищує коефіцієнт активності спирту в його водному розчині, тобто підцукрований “напій” можна підпалити і за меншої міцності.

Related Post

Що потрібно зробити перед нарощуванням волосся?Що потрібно зробити перед нарощуванням волосся?

Перед нарощуванням волосся необхідно помити голову з шампунем, без використання бальзамів і масок. Оскільки пасма потім можуть сповзти. Голову після нарощування волосся можна мити лише через 1,5-2 доби. Якщо шампунь

Скільки слухових кісточок у ссавців?Скільки слухових кісточок у ссавців?

Будова середнього вуха у ссавців Тут розміщені три дуже маленькі кісточки (загалом їх позначають як слухові кісточки: молоточок, ковадло і стремено), які за допомогою зчленувань між собою представляють систему важелів.