Що за яйця їдять японці?

Тамагоякі, тамаго-які (яп. 卵焼き або 玉子焼き, “смажене яйце”, також називається ацуякі-тамаго) – страва японської кухні, солодкий або пряний омлет. Готується тонкими шарами, які один за одним за допомогою паличок згортають у рулет. Зазвичай його готують у прямокутній сковорідці макіякінабе.

Онсен-тамаго ніжніше за яйце пашот або зварене некруто – білок не контактує з водою, не вбирає її смак, а текстура виходить кремовою і злегка шаруватою. В Японії яйця онсен-тамаго заведено їсти на сніданок: їх опускають у мисочку з соєвим соусом або з бульйоном даші

Сили, що з’єднують інь і ян, народжують досконалу рівновагу п’яти чеснот: правди, мудрості, пристойності, чистоти і доброзичливості. Таким чином, яйце у китайців – їжа п’яти чеснот, воно покликане підтримувати здоров’я і гармонію в тілі. Може, тому яйцям у китайській кухні відведено особливе місце.

Сире яйце Як правило, його або подають зверху на рисі, або використовують як соус для локшини. Це являє собою одне з найбільших протиріч, яке відчувають американці, коли куштують японську їжу.

Related Post

Що таке коефіцієнт норма прибутку?Що таке коефіцієнт норма прибутку?

Норма чистого прибутку (або коефіцієнт чистої рентабельності) – вимірюване у відсотках відношення чистого прибутку до виручки (постанова Уряду РФ від 25.06.2003 № 367). Тобто цей показник демонструє, скільки прибутку припадає

Скільки може бути затримка місячних після лапароскопії?Скільки може бути затримка місячних після лапароскопії?

Після лапароскопії можлива затримка менструації. від кількох днів до кількох тижнів. Зазвичай відновлення місячних після лапароскопії відбувається майже відразу, оскільки у післяопераційному періоді призначаються гормональні препарати. Але в деяких випадках