Для готування буде достатньо 12-17 хвилин. Температура духовки – 200 градусів. Багато кухарів використовують маленьку хитрість – за пару хвилин до готовності підвищують температуру духовки до 240-250 градусів. При цьому начинка краще схоплюється, а піца виходить красивішою та рум'янішою.Feb 13, 2020
1. Італійська піца випікається швидко та за високої температури. Якщо хочете максимально наблизитися до «оригіналу», чиніть приблизно так само: розігрійте духовку і деко, на якому випікатимете до 220-240ºС – для дріжджового тіста і приблизно до 200ºС – для піци на листковому тесті.
Щоб така начинка добре пропеклася, її готують при температурі 180-200 градусів близько 50-60 хвилин. Закриті кальцоні з начинкою всередині готуються приблизно за тих же умов. При якій температурі готують піцуякщо продукти для начинки вже готові?
15 хвилин Розігрів піци в духовці Оптимальне час випікання – 15 хвилин. Цього періоду достатньо для отримання ароматного коржика з хрусткою скоринкою. Якщо відправити лист з коржиком у шафу дуже швидко, то тісто вийде м'яким. Якщо піцу перетримують, вона підгоряє.