Скільки часу потрібно смажити яєчню?

Поставте сковорідку (краще маленьку з товстим дном) на великий вогонь. Налийте олії. Коли олія нагріється (але ще не закипить), обережно розбийте яйця. Через 30 секунд зменшіть вогонь до середнього та смажте ще приблизно хвилину, періодично нахиляючи сковорідку в різні боки та поливаючи яєчню гарячим жиром.

Виливати яйця треба на розпечену сковороду. Щоб жовтки залишалися жовтими та рідкими не можна накривати сковороду кришкою. Солити яєчню треба на самому кінці, вже на тарілці. Від солі на жовтках з'являються білі плями. Якщо ви готуєте яєчню на сковороді з антипригарним покриттям, її можна готувати без масла.

Смажити яєчню на повільному вогні потрібно 4-5 хвилин. Якщо температура вище, потрібно трохи менше часу. Страва буде готова, коли білок побіліє і схопиться. Не забувайте, що жовток повинен залишитися рідким.

Related Post

Скільки порція готового шашлику на людину?Скільки порція готового шашлику на людину?

Розрахуйте кількість м'яса на шашлики на людину: порція шашлику, достатня дорослому чоловікові, щоб наїстися, важить 300 грамів, 120 хліба та 150 овочів. Шашлик усмажується: Яловичина на 35%; Без шкоди здоров'ю

Скільки калорій у 100 г томатного соку?Скільки калорій у 100 г томатного соку?

Томатний Сік (100 мл) містить 17 калорій.21 Aug 2007 Можна, можливо чи пити томатний сік при схудненні? Таке питання часто зустрічається на форумах про раціональне харчування. Відповідь проста: не тільки

Що взяти в маке на ПП?Що взяти в маке на ПП?

Рейтинг найменш калорійних страв у меню Макдональдс Вівсяна каша Калорійність продукту становить 202 ккал. … Яблучні часточки Хрусткі часточки з яблук у McDonald’s – одні з низькокалорійних ласощів у ресторанній