Поставте сковорідку (краще маленьку з товстим дном) на великий вогонь. Налийте олії. Коли олія нагріється (але ще не закипить), обережно розбийте яйця. Через 30 секунд зменшіть вогонь до середнього та смажте ще приблизно хвилину, періодично нахиляючи сковорідку в різні боки та поливаючи яєчню гарячим жиром.
Виливати яйця треба на розпечену сковороду. Щоб жовтки залишалися жовтими та рідкими не можна накривати сковороду кришкою. Солити яєчню треба на самому кінці, вже на тарілці. Від солі на жовтках з'являються білі плями. Якщо ви готуєте яєчню на сковороді з антипригарним покриттям, її можна готувати без масла.
Смажити яєчню на повільному вогні потрібно 4-5 хвилин. Якщо температура вище, потрібно трохи менше часу. Страва буде готова, коли білок побіліє і схопиться. Не забувайте, що жовток повинен залишитися рідким.